Vad sägs om lammstek med bechamelsås och gratinerad blomkål och broccoli. GRATINERAD BLOMKÅL OCH BROCCOLI Dela blomkålen och broccolin i buketter, ungefär så stora som plommon
Skär blomkål och broccoli i buketter. 250 g broccoli. 5 dl Kelda® bechamelsås. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g blomkål 250 g broccoli 250 g zucchini 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 5 dl Kelda® bechamelsås 2½ dl Arla Köket® riven ost gratäng
Färsk broccoli t. Jag älskar lax och krämig pasta så detta är en rätt helt i min smak. Jag tror att jag åt den här maten i tre dagar om jag inte minns fel då jag hade med mig matlåda till jobbet fylld med pastagratängen två dagar i följd efter vi haft det till middag
Ingredienser Bechamelsås. Här är en klassisk vegetarisk pasta med broccolisås där de flesta ingredienser som krävs är sådana man redan har hemma i köket
Koka blomkålen och broccolikålen separat. Fördela broccolin och blomkålen i formen och täck över med ett lager okokta lasagneplattor Lasagne Con Spinaci Barilla
Hacka tomaterna, häll av broccolin och låt det fräsa med i pannan. Bechamelsås. Bechamelsåsen. Varva plattor, fyllning, fetaost och bechamelsås i en större from
Lägg de förvällda broccolibuketterna i en ugnsfast form och häll bechamelsåsen över. Jag hade hittat en lite vissen broccoli i kylen och därmed blev dagens middag