Till det blev det en grillad bruschetta med ljummen chèvresallad på tomat och färsklök. De prover jag har hunnit med hittills är alspånsrökt lårklubba, bringa och revben
Skala och klyfta löken och dela purjon och dela de rotfrukter du väljer att ta med. 1,5-2 kg bog, högrev eller bringa från nöt eller älg. 1 stor gul lök. 1 purjolök - de vita delen. Vill du så kan du plocka upp rotsaker och lök efter en 20 min-en halvtimma så blir de inte tokmjuka. 1,5-2 kg bog, högrev eller bringa från nöt eller älg. 1 stor gul lök. 1 purjolök - de vita delen
Skala och skär lök och morot i stora bitar. 2 kg högrev eller bringa. 2 st gula lökar. 2 kg högrev eller bringa 2 st gula lökar 2 st morötter smör, till stekning 0,5 msk mjöl 6 st lagerblad 10 –15 kryddpepparkorn 4–5 kryddnejlikor 2 msk ansjovisspad Salt peppar
Högrev, bringa och talg är också en favorit. ex ost och lök, jag brukar nöja mig med en god cheddarost och komponera burgaren med resten av tillbehören efter stekningen
Skala och skär lök och morot i stora bitar. 2 kg högrev eller bringa. 2 gula lökar. 2 kg högrev eller bringa 2 gula lökar 2 morötter Smör till stekning 1/2 msk mjöl 6 lagerblad 10-15 kryddpepparkorn 4-5 kryddnejlikor 2 msk ansjovisspad Salt Peppar Till servering Kokt mjölig potatis Inlagda rödbetor
Skär löken i klyftor, och hacka upp svampen i mindre bitar. Bryn kött, lök och svamp i en stekpanna i omgångar, och flytta över det efter hand i en gryta
Skala och klyfta löken och dela purjon och dela de rotfrukter du väljer att ta med. Dillkött 1,5-2 kg lammbog, eller annat bra kokekött som högrev eller bringa från nöt eller älg. 1 stor gul lök. 1 purjolök - de vita delen. Vill du så kan du plocka upp rotsaker och lök efter en 20 min-en halvtimma så blir de inte tokmjuka, men buljongen blir heller inte så kraftig. Dillkött 1,5-2 kg lammbog, eller annat bra kokekött som högrev eller bringa från nöt eller älg. 1 stor gul lök. 1 purjolök - de vita delen
Skala och grovhacka löken. Bryn köttet och löken i omgångar i smör i en stekpanna. 3 st gula lökar. Blanda vin, crème fraiche, fond, enbär, timjan, soja och gelé i en gryta