Smaskens. 4 portioner. 8 skivor parmaskinka 200 g brieost, dela i 4 bitar 150 g blandad sallad 10 st cocktailtomater, halvera 10 st soltorkade tomater, dela i mindre bitar 1 röd lök, strimla rapsolja 1 tsk flytande honung 75 g valnötter Linda parmaskinka
Vi hade även kyckling, köttbullar, revben, crostini med vitlöksost och cambozola vitlök, färskpotatissallad med halloumi, briefyllda krustader med körsbärsmarmelad, samt olika frukter
Det blev kex med Duetto (mascarpone varvad med gorgonzola), kex med chevré, jordgubbar och balsamico, krustader med het kräftröra och briefyllda krustader med körsbärsmarmelad
Börja med att putsa köttet och ta bort fettkappan. Skär det i åtta skivor ca 2 cm tjocka. Banka ut dem med en köttklubba till halva tjockleken (tips - lägg en plastfilm ovanpå köttbiten och banka ut den med botten av en kastrull)
), briefyllda champinjoner, bearnaisesås, basilikasås, krämig potatissallad och en fetaostsallad. I onsdags åt vi middag hos våra underbara vänner Jenny och Niklas
Briefylld lax med soltorkade tomater , ca 6 portioner ca 1,2 kg laxfilé 1 purjolök 70 g babyspenat 1-2 msk citronsaft salt svartpeppar 2 msk olivolja 150-200 g brieost 100 g soltorkade tomater citronpeppar Sätt ugnen på 200°C