Jag var självklart tvungen att servera något till och då blev det långsamt bräseradhögrev i rödvin, ugnsbakad shalottenlök med citron och lite smörsteka kantareller
Skär högrevet i bitar. 1 kg högrev. 1 kg högrev. Hej på er igen. Märkte ni att jag tog mig lite ledigt igår. Hade fullt upp i köket hela dan med att förbereda helgens mat och ett par smörgåstårtor som skulle iväg nu på morgonen
I söndags åt vi rödvins bräseradhögrev som vi serverade med blomkålsmos smaksatt med pepparrot och en fantastiskt god röra av champinjoner, lök och bacon
Högrev, bog, "grytbitar", "kalopskött" eller något likande duger. 1 kg högrev. 1 kg högrev. Det här receptet följer ungefär det från Carl Butlers kokbok som det beskriv i Öhmans utmärkta matblogg
Bräseradhögrev med dragon och oliver + rostad palsternacka1 kg högrev4 palsternackor1 morot1 gul lök1 hel vitlök1 msk tomatpuré1 l vatten1/2 flarra rött2 köttbuljongtärningar1 msk smörsalt, pepparev
Så varför inte köra en bit högrev. Högreven. För att söla så lite som möjligt så klädde jag en form med dubbla lager av aluminiumfolie och lade i den rökta högreven och hällde över marinaden