Blanda snabbt ihop bovetekross, -mjöl, salt, olja och vatten till pajdegen (den ska vara lie grynig men tillsätt några droppar extra vatten om den verkar för torr)
Blanda snabbt ihop bovetekross, -mjöl, salt, olja och vatten till pajdegen (den ska vara lie grynig men tillsätt några droppar extra vatten om den verkar för torr)
Här hittar du ett annat lika beroendeframkallande knäcke med mandelmjöl och sesammjöl, här ett med boveteflingor och rårisflingor, och här ett med bovetekross, sesamfrön och kikärtsmjöl
3/4 dl bovetekross. 3/4 dl bovetekross. Svensk sommar o jag har kommit in i te och smörgåsträsket. Denna period brukar infinna sig i olivias liv lite längre in på hösten, när löven börjar falla, då solen går ner tidigare och värmeljusen lyser för all sin kraft på fönsterbrädan, då brukar min smörgås-träsk-period komma, men i år var den tidig
Pensla med vatten och strö över bovetekross och flingsalt om man gillar detta. Ugn 200 grader C. Blanda ut jästen i det ljumma vattnet så att den löser sig, tillsätt olja och salt, blanda
Häll degen i en smord brödform och strö över bovetekross. Grovt och fiberrikt glutenfritt bröd med nyttigt bovete, frön och nyponskalmjöl som ger näring och fin färg
3 dl bovetekross. 3 dl bovetekross. Varför har du inga inlägg om frukost. frågade min man. Kanske för att jag nästan alltid äter bara keso och frukt på morgonen