Riv mandelmassan grovt. Låt degen svalna helt och arbeta in mandelmassa och florsocker. 1300 g mandelmassa. 0,5 dl vatten 1 msk smör 2,5 msk vetemjöl 300 g mandelmassa 2 dl florsockerMandelmassa
Riv mandelmassan fint, och blanda med de lätt uppvispade äggvitorna till en jämn smet. 1½ dl bovetemjöl1 dl mandelmjöl/mandelpulver100 g riven, äkta mandelmassa125 g vanligt eller laktosfritt smör, alternativt mjölkfritt margarin1 äggula3 - 4 stora, äpplen1 barnmatsburk mangopuré - alternativt en stor, väl mogen mango om du hittar någon200 g riven, äkta mandelmassa2 äggvitorHacka ihop pajdegen för hand eller i matberedare
Riv mandelmassan grovt i en bunke, smält smöret och häll i det. 250 g mandelmassa. 250 g mandelmassa. Mitt plommonträd som står ståtligt ute i trädgården är alldeles fullt med stora mörkt lila plommon, mer än vad jag hinner ta hand om
Riv mandelmassan grovt och blanda i smeten. 200 g riven mandelmassa. Sätt ugnen på 200 grader och smöra och strö kokos (mjöl eller ströbröd går också bra) i formen
Saffranskladdkaka med vit choklad2 1/2 dl strösocker1 dl riven mandelmassa2 dl vetemjöl3 ägg5 msk vaniljsocker1/4 tsk salt125 g smör100 g vit choklad1 påse saffran á 0,5 g. 1 dl riven mandelmassa
Rör samman smör och mandelmassa med elvisp. mandelmassa - grovriven. Sätt ugnen på 175°. Kläm fast ett bakpapper i botten på en form med löstagbar kant, 20 cm i diameter
Protein cheescake med vanilj, persika och hemmagjord mandelmassa. Mandelmassa. Blanda sedan ingredienserna till mandelmassan i en skål med en sked, ta ut formen ur ugnen och bred över mandelmassan över bottenlagret,
Möra snittar med mandelmassa och apelsin fyllning. Riv mandelmassan grovt och rör i apelsinmarmeladen. 200 g mandelmassa1/2 dl apelsinmarmelad. 200 g mandelmassa