Botten. Häll fyllningen över botten. Botten. Smält smöret och tillsätt övriga ingredienser, blanda ordentligt och tryck ut degen i en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen, 175 grader ca 10 min. 1½ dl havregryn
Botten. Ja jag pysslar ju också en del ibland, men mest av allt lagar jag ju mat och bakar och är det något jag älskar både runt jul men också året runt så är det smörkola, karamell och kolasås i alla dess former
Tryck ut kexblandningen i bottenav en rund form med avtagbara kanter. Botten. Jag mindes att jag för ett tag sedan såg ett recept som Millan Sandberg (för övrigt också en av Team Proteinbutikens atleter) gjort och valde att utgå ifrån det
Mixa digestivekexen i en matberedare. Tryck ut blandningen på bottnen av formen. Ingredienser (ca 8 bitar)1 burk karamelliserad mjölk dulche de leche (à ca 400 g)150 g smör300 g digestivekex1 1/2 dubbeldaim (à 56 g)3 dl vispgrädde. Klä insidan av en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 8 bitar), med plastfolie. Vispa grädden fast och blanda med 2/3 av daimkrosset. 300 g digestivekex
Botten. Här springer tiden iväg och vi njuter av att umgås med familjen. Botten. Innan servering strör du över lite råsocker och bränner av så du får en knäckig yta
Botten. ½ pkt digestivekex. Botten. ½ pkt digestivekex. Grädda botten i ugnen i 10 minuter. Det har varit så underbart vårväder dom senaste dagarna och då kan man bli så sugen på våriga bakverk
Igår gjorde jag denna underbart goda och lättbakade paj med smak av sommar. Häll citronsaften i en kastrull tillsammans med flädersaften, smöret skuret i bitar och hälften av sockret