½ dl bostongurka. Hamburgerbröd 4st1,5 dl mandelmjöl1,5 dl pofiber1,5 msk fiberhusk1-2 tsk bakpulver (en del tycker det blir besk smak med för mycket bakpulver)1 tsk salt2 ägg2 dl rysk yoghurt eller creme fraiche eller liknande3 msk vatten eller mjölk3 msk smält smör eller kokosfettsesamfrön + uppvispat ägg. Sätt ugnen på 200 grader och rulla försiktigt till bullar med blöta händer, lägg på bakplåtspapper och pensla med uppvispat ägg och sesamfrön
sesamfrön. Pensla bröden med uppvispat ägg och strö över sesamfrön. 2 msk bostongurka. 2 msk bostongurka. I påsken grillade vi hjortburgare och dom blev superduper goda
Fyll sedan burgarna med valfritt tillbehör, jag brukar göra en hamburgerdressing med majonnäs, cremefraiche och chilisås, ibland blandar jag i lite bostongurka
sesamfrön. sesamfrön. Pemsla med det uppvispade ägget, strö över sesamfrön och baka i ugnen på 225grader i tio minuter. 3msk bostongurka. 3msk bostongurka
Pensla bullarna med vatten eller uppvispat ägg och strö på sesamfrön. Karins hamburgerdressing, ca 2 dl 1 dl äkta majonäs (jag tog aioli ) 2 msk bostongurka 2 msk creme fraiche 2 msk ketchup 1 msk tomatpuré 1 tsk senap ½ tsk socker Blanda ihop alla ingredienser i en bunke och smaka av med vitpeppar. 2 msk bostongurka
Gärna med sesamfrön på. Falsk guacamole (3 portioner)2 avocador (det heter tydligen så i plural)1,25 dl gräddfil (jag tycker det blir godare med lite syrlig brytning)1 msk Sambal Oeleksaft från en rejäl klyfta citron1 vitlökSalt & svartpepparVitlöksdressing med Bostongurka (3 portioner)1 dl creme fraiche2 msk Bostongurka0,5 msk chilisås1 liten vitlöksklyftaSalt & svartpepparEv
På Sibyllas hemsida står det "att en Parisare är en grillad centimeters tjock skiva falukorv som serveras i ett hamburgerbröd med senap, ketchup, bostongurka och sallad