Bostongurka (saltgurka). Kesella. * Blanda de fyllningar du vill ha, om du in te vill ha alla fyra. * Garnera med räkor, kräftstjärtar, rökt lax, röd- och svarkornig kaviar, gurka, citron, rädisor och oliver
1/2 burk Kesella, 10%. 1-2 msk Bostongurka. 1/2 burk Kesella, 10%. 1-2 msk Bostongurka. Det här receptet har jag hittat hos kyrddburken, snodde det rätt av, men gjorde en egen kebabsås
Blanda tartex och bostongurka till en smidig smet. nästan en hel burk kesella (lätt). Koka äggen, blanda tillsammans med kesella, majonnäs, rödlök och dill
2 dl kesella helfet. 2 dl kesella (helfet 10%). 3 msk bostongurka. 2 dl kesella (helfet 10%). Gör gärna smörgåstårtan ett dygn i förväg och täck över den noga med plastfilm