Rör därefter ned persilja, körvel och dragon och smaka av med salt, peppar och soya. SENAPSGRÄDDFIL MED BOSTONGURKA2 portioner1 dl gräddfil2 tsk senap1 msk bostongurkaBlanda gräddfil, senap och bostongurka helt enkelt. ÖRTKRYDDAD SÅS4 portioner3 msk smör eller margarin3 msk vetemjöl3 dl köttbuljong2 dl vispgrädde3/4 dl finhackad persilja1 tsk smulad körvel1 tsk smulad dragonsalt, pepparsoyaSmält matfettet. CHAMPINJONKRÄM MED ÖRTSMAK4 portioner1 burk champinjoncrème, ca 180 g2 dl mjölk1 tsk smulad dragon1 tsk smulad körvelsalt, pepparRör ut champinjoncrème och mjölk i en kastrull
Senapsgräddfil med bostongurka. Blanda gräddfilen, senapen och bostongurkan. Senapsgräddfil med bostongurka för 2. 1 msk bostongurka. 1 tsk smulad körvel
1 tsk körvel. 2-3 msk bostongurka). 1 tsk körvel. 2-3 msk bostongurka). Här ser du en helt ordinär middagstallrik med potatis, gröna ärter och remouladsås