1 dl bostongurka. 0,5 tsk gurkmeja. 1 dl bostongurka. 0,5 tsk gurkmeja. Hemmagjorda kycklingburgare som serveras med en smarrig gurkmajonnäs, jajamänsan, det är riktigt gott
1 dl turkisk youghurt1 dl majonnäs2 krm curry2 krm gurkmeja1 tsk flytande honungsalt peppar3 msk bostongurka20 inlagda syltlökar hackadeblandas ihop till en röra och vila i kylen en stund för att smaken sätter sig. 2 krm gurkmeja. 3 msk bostongurka
Eftersom det är bostongurka i den som i alla fall vi förknippar med korv med bröd så smakade den ypperligt även till denna rätten men jag gjorde den något lite tjockare i konsistensen och så tog jag obefintligt med curry i den men lite mer cayennepeppar istället
1 msk bostongurka. 1 tsk gurkmeja. 1 msk bostongurka. 1 tsk gurkmeja. Fish’ n chips är fantastiskt gott. Så gott att det inte blev någon bild på härligheten utan bara på det som blev kvar, den lilla citronen
0,5 dl bostongurka. 1 tsk gurkmeja. Ett smarrigt middagstips och ett måste om ni gillar fiskpinnar. Idag blev det en riktigt god och hemlagad variant på fiskpinnar med remouladsås