300 g färskost vitlök och örter. 0,5 dl bostongurka. 100 g färskost. 100 g färskost. Fick lite inspiration när jag var hos syrran för ett par veckor sen
Blanda resten av gräddfilen med färskosten och bred på det på tårtan, på sidorna och uppe på. Fyllning 1 leverpastej och bostongurka. 1 pkt färskost (Philadelphia). 1 dl bostongurka
8 hönökaka, halvmånar (eller polarkaka) 300 g färskost (t ex philadelphiaost). 1Leverpastejsfyllning - två lager400 g leverpastej 3 dl crème fraîche 100 g färskost (t ex philadelphiaost) 4 msk bostongurka. 1Ägg och skinkfyllning - ett lager2 ägg, hårdkokta och finhackade 100 g färskost 350 g rökt skinka, hackad 1 tsk dijonsenap ca 2 dl av grundröran (se nedan)
Den stora skillnaden mot det HÄR receptet är att fyllningen är något mildare, dekorationen är baserad på färskost, kanterna är inklädda med gravad lax och det är tre gånger så mycket räkor på
Grovt rågbröd, tunnskivad nötstek, något salladsblad, en aning fransk senap, en klick bostongurka (eller hackad inlagd gurka med en nypa socker) och en klick gräddfil
Grovt rågbröd, tunnskivad nötstek, något salladsblad, en aning fransk senap, en klick bostongurka (eller hackad inlagd gurka med en nypa socker) och en klick gräddfil
Busenkla laxrullar eller låtsas sushi gör ni genom att ta vanlig skivad kallrökt lax och bre på ett lager valfri färskost ex vitlök/örter eller pepparrotsost och sedan strö på lite dill och rulla ihop som rullar