Rivna morötter samt kokt potatis, smaksatt med lite dill, är för oss självklara tillbehör. Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
1/2-1 dl bostongurka. 1/2 dl färsk dill. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
0,5 dl bostongurka. 3 msk finhackad (djupfryst) dill. 0,5 dl bostongurka. De flesta verkar komma ihåg fisksåsen från skolan, den man fick till fiskpinnar/fiskpanetter
2 msk finhackad dill. 1 dl bostongurka. 2 msk finhackad dill. 1 dl bostongurka. Nyttiga och läckra laxburgare som är en riktig höjdare att servera till middag
ex persilja eller dill i såsen, eller kanske klicka ner lite bostongurka däri. Vi la vår bostongurka på tallriken och det kan vi varmt rekommendera, den syrliga smaken passar himla fint till korvgratängen
½ dl bostongurka. klippt dill (jag använde fryst). ½ dl bostongurka. klippt dill (jag använde fryst). Skolmaten som jag fick i skolan var allt annat än en höjdare