Koka couscous, gärna med en bit grönsaksbuljongtärning. Tillsätt gurka, lime, koriander och buljong. 1 dl bostongurka. ca 4 dl kall hönsbuljong. 1 dl bostongurka. ca 4 dl kall hönsbuljong
Ibland med lök, tomatkross och mozzarella men också varianter som denna där jag fyller snitten med dijonsenap, ost, bostongurka och sen ringlar över ketchup
Blanda färs, bostongurka, salt, peppar och ägg. Häll på buljongen. Rör i vetemjölet i stekpannan, häll av buljongen från löken och vispa ner den i pannan
När löken är mjuk och köttfärsen fått fin färg, tillsätt hackade rödbetor, bostongurka och kapris. 3 msk bostongurka (alt. 2 dl köttbuljong (vatten + tärning/fond). Späd med buljong och låt puttra 5-10 min. 3 msk bostongurka (alt. 2 dl köttbuljong (vatten + tärning/fond)
Lägg i buljongtärningen och låt den lösas upp. Tillsätt saft och buljongtärning och låt såsen koka upp - se till att buljongtärningen löser sig ordentligt
Sås2 dl grönsaksbuljong1 dl grädde3 msk maizena0,5 dl hackad gurka (bostongurka)salt o pepparev örtkryddorKoka upp buljong med grädde, red av med maizenan, låt såsen koka upp och tillsätt sedan gurkan