Lite bostongurka och avokado så var det game. Näej ingen bacon i kylen. Däri rostade jag potatis tills de var klara och sedan placerade jag burgarna över med bacon och ost för att rosta 5 min i ugn
Rör ihop osten med bostongurka, soltorkade tomater och bacon. 2 msk bostongurka. ca 100 gram knaperstekt bacon. 2 msk bostongurka. ca 100 gram knaperstekt bacon
Lägg en strimma ketchup och senap i skåran och fyll på med bostongurka. Proppa ner löken, tomaten och osten i skåran och snurra baconskivorna runt korven
Stek baconen krispiga, och stek även bröden så de blir rostade. Ta en undersida bröd, lägg på ca en matsked dressing, sedan burgaren – ost – bacon – sallad – lök – tomater – dressing – bröd
bostongurka. Tärna och fräs bacon i en stor gjutjärnsgryta. Bred på bostongurka. Lägg ovanpå bostongurkan. Tillsätt bostongurka, grädde och red med maizena tills såsen känns tjock
Blanda crème fraiche, bostongurka och chilisås till en krämig dressing. Stek baconen och låt rinna av. Lägg ihop hamburgarna med sallad, tomat, hamburgare, lök, bacon, groddar och dressing
Tillsätt chilisås, bostongurka, senap och krydda med salt och peppar. Du kan smaksätta din färs med diverse kryddor eller varför inte lite bacon eller annat fett som gör burgaren ännu saftigare