Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Vispa grädden ganska hårt och blanda ner chilisås, vitlök och senap (örter eller bostongurka). ex persilja eller dill i såsen, eller kanske klicka ner lite bostongurka däri
Finhacka örter och saltgurka. Finhacka örter och saltgurka. 3 msk bostongurka. 1 dl blandade färska hacka örter, till exempel persilja, dill och gräslök. 3 msk bostongurka. 1 dl blandade färska hacka örter, till exempel persilja, dill och gräslök
Finhacka örter och saltgurka. Finhacka örter och saltgurka. 3 msk bostongurka. 1 dl blandade färska hacka örter, till exempel persilja, dill och gräslök. 3 msk bostongurka. 1 dl blandade färska hacka örter, till exempel persilja, dill och gräslök
Finhacka örter och saltgurka. Finhacka örter och saltgurka. 3 msk bostongurka. 1 dl blandade färska hacka örter, till exempel persilja, dill och gräslök. 3 msk bostongurka. 1 dl blandade färska hacka örter, till exempel persilja, dill och gräslök
Tillsätt buljongtärningen, sojan, svartpepparn, grillkryddan och örterna. Jag brukar servera mina i hembakade hamburgerbröd (se här) med sallad, tomat, lök, smörgåsgurka, senap, ketchup och en enkel dressing som jag gör genom att röra ihop 1dl crème fraîche eller avrunnen fil (se här), 1 msk majonäs, ½-1 msk bostongurka, ½-1 msk chilisås, lite salt och cayennepeppar
6) Blanda kvarg med pesto och lite färska örter. 10) Gör din egen nyttiga hamburgaredressing till grillsäsongen genom att kombinera kvarg, steviasötad ketchup, bostongurka, ajvar relish och tomatpuré
3 msk bostongurka. 2 msk torkade franska örter. 3 msk bostongurka. 2 msk torkade franska örter. Dags för den årliga ”biff-middagen” som det brukar bli när mannen får välja
hackade franska örter/finns i frysdisken. 2 msk Bostongurka. 2 msk Bostongurka. Uppe med tuppen här. -). Vaknade tidigt och har redan packat väskan för Midsommar i Dalarna
Det som är bra med det här köttet är att det smakar så mycket i sig så man behöver inte ha i allt för mycket saker, jag valde salt, peppar och lite franska örter och ett ägg