Bosarpkycklingen är i princip den enda kycklingen jag köper nuförtiden eftersom jag helt enkelt inte tycker att den konventionella kycklinguppfödningen är ok
För storkoket rekommenderas att dubbla laxgrytan, göra en vanlig stor gratängform med lasagne som räcker till 8 portioner samt, om man vill ha så mycket mat, göra antingen kycklingdelar i ugn av två Bosarpkycklingar (vanligtvis räcker ett övre lår, en kycklingklubba eller två övre vingar till en portion, vilket innebär att en kyckling ger ca 5 portioner, om man sparar filéerna, nedre vingarna samt skrovet till andra rätter)
Hel grillad kyckling som blir minst 6 portioner mat ifall man som receptet råder köper en rejäl Bosarpkyckling eller annan kyckling som är stor och har fått leva längre än den vanliga slaktkycklingen
Jag köpte två stora Bosarpkycklingar som jag ugnsgrillade. Sorry för den kassa uppdateringen. Har varit ledig i dagarna tre och passat på att njuta av sensommarvädret som gjort ett återbesök här i Malmö
Ica och Coop har ofta Bosarpkyckling i sitt sortiment som är ekologisk. bosarpkyckling,. Ölbräserad kycklingvinge med haricot verts, smörad lök och gräslök