Slå i burken med cremefraiche när pastan är klar. Ingredienser 4 personer4 st kycklingfiléSaltVitpeppar2 pkt bacon200 g philadelpiaost100 g vitlöksost5 dl matlagningsgrädde1 påse pastafjärilar1 burk cremebonjour (cremefraiche vitlök och örter)1 purjo1 röd paprikaGör så härKoka pastan
Crème bonjour cuisine)Sweet chilisås (crème fraiche + sweet chili)Sallad med t. Förra helgens lördagsmiddag blev en snabbt ihopkomponerad grillkväll då min bror och svägerska kom på besök
Lyft ur rulladerna och häll på créme fraiche, pressad vitlök och grädde i stekpannan. 1 burk créme bonjour vitlök. 2 dl créme fraiche, smaksatt - jag använde syltad rödlök och timjan. 1 burk créme bonjour vitlök. 2 dl créme fraiche, smaksatt - jag använde syltad rödlök och timjan
Färsen tyckte jag blev torr och smaklös så jag hade i mer tomatpuré och efter att ha läst kommentarerna på Arlas hemsida så vände jag även i en burk Crème Bonjourfraiche för att få en krämigare köttfärsfyllning