Skiva blekselleri och morötter. Servera din bolognese med spaghetti och färskriven parmesan på toppen. Värm en stekpanna med olivolja och fräs bacon tillsammans med lök, vitlök, blekselleri och morötter
blekselleri - skuren i bitar. Bryn fläsksidan gyllenbrun runt om i en rymlig gryta. Tillsätt lardo, vitlök, morot och selleri och bryn i ytterligare någon minut
Skiva blekselleri och morötter. Servera din bolognese med spaghetti och färskriven parmesan på toppen. Värm en stekpanna med olivolja och fräs bacon tillsammans med lök, vitlök, blekselleri och morötter
När man gör en sådan här god Bolognese så gör man en redig sats på en gång och fryser in. Det finns inget originalrecept på Ragù Bolognese som betyder köttragù från Bologna
När jag för första gången besökte Italien (jag var kanske 18 år, det var på en tågluff vill jag minnas) blev jag serverad riktig Spaghetti Bolognese och en livslång kärlek uppstod. 2 stjälkar blekselleri. 2 stjälkar blekselleri
50 g blekselleri. Hacka bacon, vitlök fint. Hetta upp bacon i en stekpanna. När det börjar få lite färg och svettas, tillsätt vitlöken och bryn den gyllenbrun tillsammans m baconet