Vi valde nötstek och bogstek, blandade alltså nöt- och fläskkött. 600 g bogstek. 600 g bogstek. Det kan möjligtvis vara så att jag funnit mig en ny hobby, korvstoppning
hel eller halv bogstek med ben, min var på ca 800 g. Här i England är söndagssteken helig oavsett vilket djur den kommer ifrån, och det är ett område jag är lite osäker på
bogstek av vilt eller nöt, skivad (du kan även ha grytbitar). 1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Bryn kött, bacon och lök i smör, använd en ugnsfast kastrull med lock
Jag försöker också tömma frysen inför flytten, så ikväll fick det bli bogstek av älg till middag. Mycket spännande har hänt den senaste tiden och det har därför inte blivit så mycket bloggande (eller matlagande för den delen)
600-800 g viltkött bogstek, bringa, ytterlår Eventuellt kan du byta ut ca 120 g mot av köttet nöttalg, dvs fettet från nöt (kan beställas I köttdisken)
Fransyska, bogstek). Fransyska, bogstek). Den här veckan har jag temat ”Gör något med dina rester”. Vi slänger alldeles för mycket mat och jag vill visa att man kan göra något roligt av resterna istället