Bogbladsstek recept

Krispig Bogbladsstek

Krispig Bogbladsstek

Det här är en helt underbar maträtt att göra, speciellt med tanke på att du utgår från en ganska billig bit fläsk, nämligen bogbladssteken
Marinerad bogbladsstek

Marinerad bogbladsstek

1,5 kg bogbladsstek. 1,5 kg bogbladsstek 1 citron, skivad 1 dl persilja, hackad. 1 citron, skivad. 1 dl persilja, hackad
Pulled pork på bogbladsstek

Pulled pork på bogbladsstek

Det är flera veckor sedan jag lagade pullled pork på bogbladsstek. Det ska givetvis prövas, det också, men jag kan meddela att min kära bogbladsstek uppförde sig alldeles utmärkt
Påskmiddag

Påskmiddag

Helstek bogbladsstek med creme på palsternacka och ramslök, ugnsbakad lök, pocherat Sandaägg och chips på potatis från Fole gård
Kalabrisk salsiccia med turkisk chili

Kalabrisk salsiccia med turkisk chili

Jag gjorde korven på en blandning av bogbladsstek och färskt sidfläsk. Det här är en enkel salsiccia kryddad med fänkålsfrön, chilipulver och fänkålspollen
Resten av steken

Resten av steken

En bogbladsstek på två kilo räcker till två middagar för vår familj, samt därutöver till två jobbluncher
Att koka chili

Att koka chili

Eftersom jag har dom möjligheterna använde jag älg och då främst bogbladsstek där benet skars bort och de lite grövre delarna från ytterlår

Bogbladsstek i folie

1 bogbladsstek (ca 1,5 kg). Lägg steken på en stor bit aluminiumfolie. Blanda soja och kryddor. Pensla steken runt om

Bogbladsstek lamm i Lergryta

1* Lägg grytan i vatten 10-15 minuter, 2* Skala lök potatis skär i klyftor. , 3* Lägg potatisen i botten sen lök häll över tomatkrossen smula buljongtärningen över

Honungstekta revbensspjäll

Tunna spjäll steks i 200 grader ca 1 tim, bogbladsstek i 200 ca 1 1/2 tim. Salta och peppra köttet. Lägg det i en liten långpanna och sätt in den i 175 grader ugnsvärme i mitten av ugnen

Italiensk gryta

1 kilo bogbladsstek i skivor. Bryn köttet på båda sidor lägg det varefter över i en gryta salta och peppra och tillsätt krossade tomater ansa och skiva champinjonerna och strö dem över tilsammans med bladsellerin, skuren i små halvmånar smula i köttbuljongstärningen och slå på vinet strö också över lövtunna skivor av vitlöken koka sakta i ca 40 minuter med lock på glänt

DRAGON KANIN

De djupfrysta bogbladsstekarna behöver bara tinas så mycket att man kan skilja dem åt. Om kaninen är djupfryst så tina den och dela den i mindre bitar