Bryn lammkotletterna eller bogen hastigt i stekpanna. Lamm kotletter på mitt vis. 8 st lammkotletter och/eller lammbog12 st spröda nya färska morötter helst direkt ur landet6 st färska rödbetor2 st rödlökEn liten vitkålNågra kvistar rosmarin2 st vitlöksklyftor2 dl rödvin2 msk sirapSalt och pepparOlivolja. Bon appetit 8 st lammkotletter och
Använd färsk skinka, bog benfri kotlett, karré eller sidfläsk. Passar bra till sid- eller bogfläsk ************************************************************* Blanda samman ingredienserna till marinaden i dubbla plastpåsar och lägg i köttet
Det är visserligen en mör, fin liten bit men den smakar inte mycket och det är dessutom en så ynka liten del på en hel gris så jag hoppar gärna över den både för att påtala fördelarna med andra köttdetaljer och för att gynna bonden som faktiskt föder upp en hel gris med både karré, kotlett, revben, grisfötter, sidfläsk, lägg, skinkstek, bog osv osv… Det är inte en fläskfilé som göds inför slakt som så många tycks tro när det kommer till de populära kötträtter
grytbitar eller kotlett). 400 g fläskkött (bog. OBS. STÄNG KÖKSFLÄKTEN. Skulle oljan bli för varm och fatta eld så HA ALDRIG VATTEN PÅ DEN för att släcka - det blir en ångexplosion och du får skållhet olja över dig
fläskkött, kotlett eller bog. Dag ett. 1. Lägg grisfötterna, kalvläggen, kycklingdelarna och alla benen i en stor kastrull, täck dem med kallt vatten och koka upp
Pensla köttet med olja och grilla kotletter 2-3 minuter per sida, skivor 3-4 minuter. 600 g skivat lammkött av stek eller bog alternativt lammkotletter
500 g benfri kotlett, bog eller skinka. 1. Skär köttet i ganska breda strimlor. Skala och klyfta löken. 2. Koka upp buljong, ananasjuice från burken och soja i en kastrull