3-4 morötter 1-2 stjälkar stjälkselleri 1 gul lök olivolja, till stekning 1 torkad chilifrukt 2 klyftor vitlök 2 kg fläskkarré (eller bog av gris) 1 förp konserverade körsbärstomater ((eller färska tomater)) 1,5 dl rött vin 1 dl olivolja 1 dl svarta oliver (gärna semitorkade men går bra med andra också) färska örter (tex salvia, timjan och rosmarin) 2 lagerblad salt peppar
ca 700 g grytbitar av Vildsvin eller annat fläskkött typ karré eller bog. ) Vildsvinsgryta med äpple och glögg 4-6 personer ca 700 g grytbitar av Vildsvin eller annat fläskkött typ karré eller bog
griskött, tunnstrimlat t ex färsk skinka, karré eller bog. 4 person(er) Ingredienser 400 g griskött, tunnstrimlat t ex färsk skinka, karré eller bog 4 vitlöksklyftor 2 purjolökar 3 paprikor, i olika färger 1 msk olivolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 tsk rosmarin 2 msk balsamvinäger 100 g rucolasallad Till servering
Gnid in karrén med. 1,5 kilo karré, bog el. 1,5 kilo karré, bog el. Det här receptet har jag hittat hos kyrddburken, snodde det rätt av, men gjorde en egen kebabsås
1,5 kilo benfri karré, bog el. 1,5 kilo benfri karré, bog el. Vad gör ni av överbliven pulled pork. Här blir det inte alltid så mycket över men om man råkar göra för mycket så är det bara till en fördel då det kan användas som pålägg på smörgås och i baguetter och som här i en riktigt läcker sallad