Ingredienserugnsstektlammbog. en bitlammbog. Vilken dag vi hade igår. Sätt ugnen på högsta värmen. Lägg några kvistar färsk rosmarini botten på en ugnsformtillsammans med några vitlöksklyftor, lägg bogen ovanpå och avsluta med ytterligarerosmarin och vitlöksklyftor (dem behöver inte skalas)
Sen tunt skivad mozzarellaost över hela, toppad med rökt, skivadbog och sen skjuts iniugnen. Fredag till ända och det hare varit en lång vecka på många sätt men samtidigt har allt gått i en rasande fart
Koka upp kallt vatten tillsammans med skivorna av bogentills det det skummar. I senaste numret av Mer Smak hade de flera vietnamesiska recept av Tam Åkesson som är krögare på Xe Ôm Indochinei Stockholm
Vi han tom åka till stranden och njuta medans köttet skötte sigfintiugnen. Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
God, tidig, söndagsmorgon. Jag ska vilken sekund som helst sätta migibilen och köra till jobbet. Det var inte lätt att stiga upp idag när klockan ringdevill jag lova