Boeuf recept

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
Boeuf Bourguignon i crockpoten

Boeuf Bourguignon i crockpoten

Men det kändes som att det ultimata testet väntade – nämligen Boeuf Bourguignon. När det gäller Boeuf Bourguignon (älskar att säga det
Boeuf  Bourguignon i Crock Pot (slow cooker)

Boeuf Bourguignon i Crock Pot (slow cooker)

Givetvis ska jag inte lämna er tomhänta på något gott idag så jag skickar med er ett smaskigt recept på en riktig klassiker, nämligen Boeuf Bourguignon
Boeuf bourguignon på hjortfärs

Boeuf bourguignon på hjortfärs

Vill ni laga the real deal, dvs en riktig Boeuf Bourguinon hittar ni det bästa receptet (Julia Childs) här
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Skär köttet i bitar. Bryn det i omgångar i smör och lägg det i en gryta. Skär morötterna och klyfta löken
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Skär köttet i, inte för små, jämnstora tärningar. Bryn köttet i omgångar i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta
Vegetarisk boeuf bourguignon

Vegetarisk boeuf bourguignon

Det var sjukt länge sedan jag åt en riktig boeuf bourguignon. Vegetarisk (vegansk) Boeuf Bourguignon, 8-10 personer (Dela receptet på hälften för en vanlig middagsservering)
Boeuf Bourguignon!

Boeuf Bourguignon!

Du behöver. 600 gram benfritt nötkött, högrev eller bog. Smör. Salt. Svartpeppar. 1 1/2 msk vetemjöl. 1 msk tomatpuré

Boeuf Bourgignon

6-8 portioner. Ingredienser. 1 kg nötkött (märgpipa, högrev, ytterlår). 2-3 msk smör. 0,5 tsk svartpeppar,. ca 1 tsk salt
Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

Gör så här. 1. Skär köttet i mindre bitar. Skär bort synligt fett och senor. 2. Hetta upp lite smör i en stekpanna och bryn köttet i omgångar

Boeuf Bourguignon

Min boeuf bourguignon är inspirerad av Julia Childs men jag lagar den inte alls på samma avancerade vis som hon
Boeuf bourguignon med pommes duchesse…

Boeuf bourguignon med pommes duchesse…

-Ska du göra “boeufen” klassiskt eller sätter du din touch och prägel på den. -Nah, en “Boeuf” är en “Boeuf” och den skall man kanske inte bråka med
Boeuf Herngren

Boeuf Herngren

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 6 portioner