Kycklingsallad deluxe med bluecheese-dressing och knaperstekt bacon. Kycklingen2 st kycklingfiléer , helst ekologiska med skinn1 msk smör salt och pepparBluecheese-dressing100 g ädelost , gärna grädd1 dl crème fraiche2 msk majonnäs0,5 dl grädde eller vatten att späda med1 tsk vitlökspulver eller vitlöksklyfta0,5 msk citronsaft salt och nymalen svartpeppar , smaka avSallad1 st romansallad2 st tomater1 liten rödlök1 st avokado100 g kycklingbacon , knaperstekt40 g ädelost nymalen svartpeppar. Kycklingen2 st kycklingfiléer , helst ekologiska med skinn1 msk smör salt och pepparBluecheese-dressing100 g ädelost , gärna grädd1 dl crème fraiche2 msk majonnäs0,5 dl grädde eller vatten att späda med1 tsk vitlökspulver eller vitlöksklyfta0,5 msk citronsaft salt och nymalen svartpeppar , smaka avSallad1 st romansallad2 st tomater1 liten rödlök1 st avokado100 g kycklingbacon , knaperstekt40 g ädelost nymalen svartpeppar
Dipping sauce, I prefer BlueCheese. Put together the ground chicken, hot sauce mixture, egg, celery, bread crumbs, and salt in a large mixing bowl and mix by hand thoroughly
Servera med valfri dipsås (någon sorts oatly ifraichebaserad passar bra, orginalet kör med bluecheese, men det är ju inte så veganskt, så kanske någon vitlökssås, eller en ranchdressing
Vi delade en portion buffalo chicken wings först med en mild och god bluecheese dressing. Kristin föll för en green chilli burger som hade en massa krossad chili på toppen och jag valde en bacon och cheese
Bluecheese dressing. Krydda kycklingvingarna rikligt med BD-krydda och låt dra i cirka 15 minuter. Lägg över vingarna i en eldfast form och stek i ugn, 160175 grader, cirka 1012 minuter
4oz reduced fat cream cheese (softened), 1 cup fat free sour cream, 1/2 cup franks hot sauce, 1/2 cup crumbled bluecheese, 1 tsp white wine vinegar, 2 cups cooked shredded chicken (14 oz raw). Add the chicken and simmer on the stove for 30 minutes
Chicken Drumsticks & BlueCheese Dipp. 16 drumsticks helst från färsk kyckling1 msk tomatpure2 tsk vitvinsvinäger1 msk Worcestershiresås10-20 droppar tabasco1 tsk honungChilipulver & Cayennepeppar efter tycke och smaksvartpeppar100g Ädelost, bluecheese2 dl gräddfilSalt&pepparBlanda alla ingredienser till marinaden och marinera sedan kyckling i minst 4 timmar gärna över natten. 100g Ädelost, bluecheese