Blt recept

BLT

BLT

Skär bort ändarna av baguetten och dela den i fyra bitar. Dela bitarna på hälften. Rosta brödet snabbt i en stekpanna eller på grillen
BLT sandwich

BLT sandwich

4 skivor surdegsbröd smör 4-8 skivor vällagrad ost 4 skivor bacon 1 gemsallad, sköljd och separerade blad 1 tomat, skuren i skivor sriracha majonnäs avokado
BLT LCHF

BLT LCHF

Av rubriken att dömma skulle man kunna tro att jag fått nån bokstavskombination eller annars bara inte kan skriva, men jag blev så sugen på en BLT sandwich, så jag måste prova att göra en egen variant av den
BLT LCHF

BLT LCHF

Efter viss misströstan kom vi på att vi ju hade allt till en BLT. BLT består i grunden av bröd, Bacon, sallad (Lettuce) och Tomat
BLT Sandwich

BLT Sandwich

Idag blev det bara något så enkelt som BLT Sandwich (Bacon, Lettuce and Tomato). Väldigt enkelt namn om man säger så
BLT Sandwich på kesobröd

BLT Sandwich på kesobröd

I går kom jag hem ganska sent från Göteborg och hade inte förberett något, kidsen ville ha tacos men det var inte jag sugen på så det gjorde vi till dem och efetr tips på instagram så blev det en BLT på kesobröd
Dagens lunch: BLT Eggstra Special

Dagens lunch: BLT Eggstra Special

BLT Eggstra Special. Tid. 15 minuter. Svårighetsgrad. Enkel. Nyttighet. Inte särskilt. Bacon Lettuce & Tomato. En klassisk lunchsmörgås besläktad med Club Sandwich, men här med stekt ägg
Lönnsirapsglacerade bacon

Lönnsirapsglacerade bacon

Värm ugnen till 175 °C. Lägg aluminiumfolie i botten på en ugnsform och sätt på galler. I en stor skål, tillsätt lönnsirap, farinsocker, dijonsenap , flingsalt och cayennepeppar
Bakpotatis med kycklingbacon-röra + TÄVLING!

Bakpotatis med kycklingbacon-röra + TÄVLING!

Jag har tidigare testat dom i BLT sandwich och även till frukost tillsammans med stekta ägg och här gjorde jag en röra som passar ypperligt till bakad potatis eller om du hellre vill som en kall röra till baguette eller pastasås
Vegansk majonnäs

Vegansk majonnäs

Vegansk BLT Sandwich, The Jävligt Gott Way. Hej. Hoppas allt är fint med er. Är det något som jag ofta propagerar för att alla borde kunna laga själva så är det majonnäs