Servera mos, fisk, rostade pinjenötterm riven parmesanost, nymald svartpeppar och lite olivolja. Torka av och lägg i en ugnsfast form med lite olivolja och vatten i
Gör under tiden i ordning blomkålsmoset. Gör ett snitt i laxbiten och fyll filén med salviablad,. Linda två skivor skinka runt varje filé och fäst med en tandpetare
Servera med valfria tillbehör, vi hade broccoli- och blomkålsmos till. Vi hittade just en sådan gratäng inne hos vår bloggarvän Kjersti som vi gärna besöker och faktiskt ofta delar smak med
Gratängen serverades medblomkålsmos och ris, men passar säkert bra att ätas utan tillbehör också. Häll såsen över fisken, och toppa med riven parmesanost
Till detta ett blomkålsmos som smälter i munnen. Blanda ströbröd, dill, basilika och parmesanost. En fantastiskt saftig lax under ett täcke med dill och parmesan
Gjorde blomkålsmos som jag lade runt fisken med sked, har ingen bra spritsare tyvärr. Blomkålsmos. Är ju smidigt med mat i form, även om det blir ett moment extra
Spritsa ut blomkålsmoset över quornfärsen och strössla över lite parmesanost. Jag gjorde blomkålsmos och spritsade över quornfärsen eftersom jag äter lågkolhydratskost, men föredrar du potatismos så byter du helt enkelt bara ut blomkålen mot potatis