Med blomkålsmos och pepparrotskräm. Gott med det mjuka blomkålsmoset (med mycket smör i) till. Blandade rivet med 2 ägg, lite potatismjöl, fransk senap, kapris, 1 finhackad gul lök, salt och peppar
Under tiden kan man koka blomkål för att sedan servera blomkålsmos. 2 msk kapris. 2 msk kapris. Helt underbart väder denna vecka, synd bara att man jobbar men men jag hoppas att det håller i sig ett tag till
Kör igång med att hacka kapris, vitlök, lök, sardeller å lägg de till sidan. En hel torskfilé, fyra cl olja, 25 g smör, en tjäjnäve kapris, en halv rö lök, två vitlöksklyftor, en halv citron, fem sardeller i olja,en näve mache sallad, fem baconskivor, ett halv blomkålshuvud, en halv rotselleri, fem cl grädde, salt å peppar
Vi åt det som en förrätt till söndagsmiddagen (som blev helstekt timjan/vitlök/citronkyckling med blomkålsmos), på en bädd av frisésallad med rödlök, knaperstekt bacon, kapris och färsk timjan
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat