Smaka av med riven muskot, salt och peppar. 1 krm muskot. Sätt ugnen på 225 grader. Dela blomkålen i mindre buketter och skiva det som blir kvar av rotstocken i tunna skivor
blomkålsgratäng med gruyereost och brödkrutonger. Kryddad med muskot. Blomkålsgratäng de luxe. muskotnöt. Smaka av med riven ost, salt och riven muskot
Premiärmaten blev en Blomkålsgratäng. Maria JallowDenna gratäng gjordes på skivad, rå blomkål, två burkar creme fraiche, 2 msk Philadelphiaost, ca 1dl grädde och riven FRANSK OST - som jag fick av min dotter som varit i Paris över nyår med sin man på bröllopsdag och givetsvis lök, peppar, chili, muskot, salt och lite spiskummin
Jag såg blomkålsgratäng framför mig, men vad skulle jag ha till. riven muskotnöt. Tillsätt riven västerbottensost och smaka av med salt, riven muskot och vitpeppar