Vispa ihop ägg, vatten och creme fraiche i en stor bunke. Det som förutom svampen ger denna gratäng det där lilla extra är att man ugnsbakar blomkålen ensam i ugnen först – en procedur som lockar fram och koncentrerar den härliga, mustiga sötman som passar perfekt ihop med svampsmaken
Själv serverade jag den tillsammans med gorgonzola fylld laxfile, receptet på den hittar ni här. Smörj en form och lägg i de stekta grönsakerna, klipp lite färsk persilja över
lägg i form med olivolja. lägg i form med olivolja. Blanda ihop färsen till biffarna,jag hade peppar,dragon,1 ägg. rör ihop 1 ägg 5 dl grädde ½ dl pepparrot och 1 dl gräslök,man kan utesluta ägget om man vill. Blanda ihop färsen till biffarna,jag hade peppar,dragon,1 ägg. rör ihop 1 ägg 5 dl grädde ½ dl pepparrot och 1 dl gräslök,man kan utesluta ägget om man vill. 1 ägg. 1 ägg
Blomkålsgratängmed bacon. Smaka av med salt och vitpeppar och oregano, men det är bra att tänka på att baconet innehåller sin egen sälta samt att blomkålen är kokt i buljong
Alla inlägg,. Ost och blomkålsgratäng. Låt blomkålen rinna av och lägg i en ugnsform. Vispa ihop 2 ägg och häll över blomkålen, häll sedan över ostsåsen, gratinera 225 grader tills fin färg uppstår ☺️. 2 ägg och
Blomkålsgratängmed chorizo, köttfärs och bacon. Knaprig kyckling i buljong med pocherat ägg, bacon. Köttfärsgratäng med bacon, champinjoner och purjolök