50 g blockchocklad. Tårtan. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en liten form (ca 16 cm i diameter) med smör. Smält chokladen i en tjockbottnad kastrull med smör
Fyll med hallonsylt (går lika bra med annan sylt eller lägg ner, smält blockchocklad, eller testa. Blanda helt enkel ihop ingredienserna med en elvisp tills smöret smulats sönder med dom torra ingredienserna
Lägg blockchocklad (jag körde lite blandat mörk och ljus). Smält 150g smör och 50g mörk blockchocklad. Smält 100g mörk blockchocklad och 1dl grädde i en kastrull. 50g mörk blockchocklad. 100g mörk blockchocklad och 1dl grädde i en kastrull
1 paket vitchocklad (litet blockchocklad/vit). tina hela påsen med jordgubbarna eller hallonen i en skål i rumstemp- eller ställ ner dom ett par min i hett vatten i diskhon,