Egentligen känns det lite knepigt att benämna en kryddblandning »LCHF«, men den som läser på en påse tacokrydda upptäcker att på första plats i innehållsförteckningen kommer – socker
Väldigt enkel att göra och helt utan de tillsatser som köpta kryddblandningar innehåller. Idag tänkte jag att ni skulle få recept på en hemgjord tacokrydda
Värm blandningen tills osten har smält. Häll ett tunt lager av mjölkblandningen på botten. Varva därefter kycklingen, mjölkblandningen och lasagneplattor
När jag gör tacofärs brukar jag oftast krydda den själv med spiskummin, paprikapulver, salt och chilipulver men jag har länge tänkt göra en färdig kryddblandning för att göra det enklare när det ska stekas färs
Och det är ju förstås den där speciella kryddblandningen som sätter smaken. Dock så innehåller de där färdiga krydd-blandningarna som man köper onödiga tillsatser och E-ämnen som jag helst vill undvika
Ha sedan över crème fraîche blandningen. Tacokrydda (en påse eller mer). En påse tacokrydda brukar räcka till ca 400g köttfärs, så anpassa efter mängden köttfärs du har. 800 g köttfärs och två påsar tacokrydda
Tacokrydda. Jag gör ofta egna kryddblandningar. Tacokrydda. Blandningarna nedan är sådana som jag regelbundet använder och som kan förekomma i recepten här på bloggen
Bred ut den över blandningen i skalen. Blanda ner tacokryddan i köttfärsen och häll över vattnet. 1 påse tacokrydda. 2 vitlöksklyftor 1 påse tacokrydda