Blanda ner löken. Krydda med gurkmeja, svartpeppar och tacokrydda. Blanda i tomaterna, crème fraichen och sambal oeleken och hälften av den rivna texmexosten
Blanda ihop samtliga kryddor och förvara i en burk. För att komma undan det problemet kan man göra en egen tacokrydda istället, och det är inte alls svårt
Blanda kryddorna och lägg i en burk med tättslutande lock. Vill du att den ska reda grytor och soppor, så kan du blanda ner 2 msk majsstärkelse i kryddblandningen
Det behöver inte vara färs som blandas med tacokrydda när det finns så mycket annat i affärernas diskar att välja mellan, varför inte prova med fläskkotlett
Blanda ihop alla kryddor och förvara i en kryddburk eller annan burk med tättslutande lock. En av mina läsare efterfrågade receptet på min hemmagjorda tacokrydda som jag skrev om i gårdagens inlägg och givetvis ska jag dela med mig av detta