Igår gjorde jag blackbeanburgers. De blev kryddiga och lite "crunchiga". Koka 3 dl svarta blötlagda bönor mjuka i vatten tillsammans med en hackad gul lök, två lagerblad, två hackade vitlöksklyftor och 2 msk chilipulver, ca en och en halv timme
a pinch of black pepper. These contain carrots and white beans and keeps well together. On the blog, I have many recipes for vegetarian burgers so please have a look at them
This workshop was sponsored by Årstiderna and they kindly provided us with organic carrots, almonds, olive oil, avocados, fresh berries, coffee beans, goodie bags and more
Kosher salt and freshly ground black pepper. Add half of garbanzo beans to the bowl of a food processor along with flour, baking powder, soy sauce, Marmite and half of eggplant (reserve remaining eggplant for another use)
Vissa perioder, när jag har tid över, försöker jag att passa på att bland annat göra olika biffar/burgare som jag kan frysa in och ta fram som "färdigprodukter" de dagar då det behövs mat snabbt på bordet eller när det behövs en lunchlåda och det inte finns några rester från dagen innan
Here, I used blackbeans and spiced with Jeera (cumin), which gives an Indian flavor to the patties. I like to cook vegetarian burgers and you can use different beans and spices to your taste and needs
De är även goda att servera på samma sätt som "BlackBeanBurgers" eller vad man själv önskar. Just nu är det ganska lugnt då en kurs börjar gå mot sitt slut och påsken hinner komma emellan innan nästa sätter igång i full fart