Blåmusslor recept

Blåmusslor - enkelt och festligt

Blåmusslor - enkelt och festligt

Blåmusslor hör till det jag upplever som lite finare mat. Musslor med vitt vin och grädde1 nät blåmusslor1/2 medelstor gul lök4 vitlöksklyftor1/4 röd chili3dl torrt vitt vin (som du gillar)1dl grädde 100g smör1/2 dl hackad persilja1/2 dl hackad gräslökpeppar Skölj och putsa musslorna. 1 nät blåmusslor
Vitvinskokta blåmusslor

Vitvinskokta blåmusslor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 40 st blåmusslor 3 st Schalottenlök(ar) 1 st vitlöksklyfta(or) 2 msk smör 4 dl vin , vitt 2 dl grädde 2 msk persilja , finhackad Köp receptet
Saffranskokta blåmusslor med koriander och chiliailoi

Saffranskokta blåmusslor med koriander och chiliailoi

Jätteenkelt och jättegott och jättefestligt och jätteimpande. Det är något visst med musslor, åt moules frites i Bryssel på den kända gatan mitt i stan som kantas av fiskrestauranger men blev inte särskild impad över smaken
Vitlöksgratinerade blåmusslor

Vitlöksgratinerade blåmusslor

Blåmusslor bas1 kg blåmusslor, färska eller frysta 3 schalottenlökar 2 msk smör 2 dl vitt vin, + 1 dl vatten. Blåmusslor röra3-4 klyfta vitlök 50 g smör 1 dl persilja, hackad 2 msk ströbröd 1-2 msk citron, pressad 2 krm salt 1 krm peppar 1 dl parmesanost, riven
Blåmusslor i tomatsås

Blåmusslor i tomatsås

1 kg färska blåmusslor. 1 kg färska blåmusslor. Det kan vara jag som har förutfattade meningar, men jag har fått för mig, att många är rädda för - eller i alla fall avstår från - att laga musslor
Vitlöksgratinerade Blåmusslor

Vitlöksgratinerade Blåmusslor

1 kg färska el frysta blåmusslor. 1 kg färska el frysta blåmusslor. 1 kg färska el frysta blåmusslor. 1 kg färska el frysta blåmusslor
Blåmusslor med gremolatasmör

Blåmusslor med gremolatasmör

1 kg blåmusslor. 1 kg blåmusslor. Till musselkoket. 2 dl vitt vin, 1 hackad schalottenlök eller ½ gul lök (ber på hur stor den är), 1 stor vitlöksklyfta hackad + persilja i den mängd du vill ha
Blåmusslor med örtsmör

Blåmusslor med örtsmör

1. Skrapa och tvätta musslorna i rinnande kallt vatten. Se till att alla skal är slutna. Knacka på öppna musslor, om de inte sluter skalen så släng dem
Vinkokta blåmusslor - Moules marinière

Vinkokta blåmusslor - Moules marinière

1 kg blåmusslor / 1 liten gul lök / 1 vitlöksklyfta / 50 g smör / 4 dl torrt vitt vin / svartpeppar från kvarn. 1 kg blåmusslor
Blåmusslor, tonfisk och Salmalax...

Blåmusslor, tonfisk och Salmalax...

Nu har vi fått en god dos Omega 3. Varför ta kapslar när man kan få det i den här formen. Tunna skivor salmalax och en bit tonfiskfiléVänd runt tonfisken i en het panna med smör