Häll det mesta av smeten i muffinsformar (men spara smet till att lägga över sylten). Häll i mjölken och 2 msk blåbärssylt och rör om. Lägg på en klick (ca 1/4 - ½ msk) blåbärssylt på varje muffins och täck sedan över med resten av smeten. Ca 200 g blåbärssylt
Blåbärsmuffins med vaniljkräm och havresmulSalsa Fresco – gott till tacos. Jag är överlag väldigt dålig på att köpa färdig sylt och marmelad, det är ju så himla enkelt att göra själv
- Frias smördeg som Fria hade bakat med någon god sylt i, mycket gott och enkelt. ICA var där och bjöd på super goda blåbärsmuffins, havrechokladmjölk och laktosfri yoghurt (enligt M var vaniljvarianten god) samtid som de informerade att de kommer presentera egna ICA glutenfriaprodukter i vecka 6 2013, bland annat pasta och knäckebröd