Tillsätt kvarg och mjölk. Igår gjorde jag riktigt goda blåbärsmuffins. Blåbärsmuffins med vanilj och kardemumma2 ägg1/2 dl mjölk1/2 dl kvarg1/2 dl vaniljyoghurt (går bra med mer kvarg eller tex turkisk yoghurt om man inte har vaniljyoghurt hemma)1 msk fiberhusk/pofiber1 dl mandelmjöl1 dl dinkelsikt1/2 dl sojamjöl1 dl sötströ / sukrin2 dl blåbär ( lite potatismjöl / maizena)1,5 tsk kardemummaen nypa vaniljpulver / 1 tsk vaniljsocker2 tsk bakpulverSätt ugnen på 200 grader. 1/2 dl mjölk
Vänd i mjölk och olja. Stora saftiga amerikanska blåbärsmuffins. 12 st stora blåbärsmuffins. 2,5 dl mjölk. Relaterade 12 st stora blåbärsmuffins. 2,5 dl mjölk
½ dl mjölk. Vispa ägg och socker fluffigt, tillsätt mjölk och smör. ½ dl mjölk. Till helgens picknick bakade jag grymt goda muffins, som jag improviserade ihop och gärna vill tipsa om
Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. 12 dl ekologisk mjölk 3%. 1Blåbärsmuffins100 g smör 2 ekologiska ägg 1,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 2 dl ekologisk mjölk 3% 1 st citron, skalet 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 nypa salt 200 g frysta blåbärSätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små muffins (i vanlig ugn kan du höja temperaturen med 20- 25 grader)
Vänd ner smör och mjölk. 1 dl mjölk. 1 dl mjölk. Hej på er,. Hoppas att helgen var riktigt härligt, älskar vädret som varit här nere i Skåne senaste dagarna
Vispa återstående mjölk, äggen och vaniljextraktet i en annan bunke. Det fick i alla fall bli blåbärsmuffins med citron- och cream cheeseglasyr, gjorda på mitt saftigaste muffinsrecept, som jag tycker blev himla goda