Blåbärsfyllda recept

Blåbärsfyllda Hastbullar

Blåbärsfyllda Hastbullar

Sätt ugnen på 225°. Stöt kardemumman i en mortel. Blanda mjöl, ½ msk kardemumma och bakpulver i en matberedare

Blåbärsfyllda Hastbullar

Ugn 225º. Stöt kardemumman i en mortel. Blanda mjöl, ½ msk kardemumma och bakpulver i en matberedare. Resten av kardemumman ska blandas med pärlsockret till att strö på bullarna

Blåbärsfyllda vetepiroger

Smula ned jästen i en degbunke. Värm mjölken till fingervärme och tillsätt den. Rör om tills jästen är upplöst

Blåbärsfyllda petit-chouxer

Sätt ugnen på 200 grader. Blåbärskompott. Koka upp blåbären med socker och citronsaft. Låt det koka i ca 1 minut