Vispa äggvita fluffigt och fast, tillsätt lite i taget av strösockret och vispa till en fast maräng. Provade på att göra en Budapestrulle men bytte ut mandarin mot blåbär och hallon
Tillsätt lite socker under vispningen tills marängen tjocknar. Täck allt med marängmassa. Grädda högst upp i ugnen tills marängen är gyllenbrun, ca 2-3 minuter. 225 g frysta hallon och blåbär
Tillsätt lite socker under vispningen tills marängen tjocknar. Täck allt med marängmassa. Grädda högst upp i ugnen 275°C tills marängen är gyllenbrun, ca 2-3 minuter. Servera omedelbart 1 pkt frysta hallon och blåbär 225 g
Blåbär och citron, fine, en underbar kombination. Citron och hallon, också helt okej. Det låter som en sur överdos men citronen är väl balanserad av söta från både curd och maränger
Den här tårtan gjorde min mamma varje år till skolavslutningen så jag och kompisarna fick börja sommarlovet med att kalasa på glass, maräng, grädde och jordgubbar i sommarsolen - finns det något bättre att göra en solig sommardag