ex bläckfisk, musslor eller krabba. 3 msk soja. Denna rätten är inte alls så stark som den låter, här tog jag vad jag hade hemma så du kan gärna byta ut huvud ingredienserna mot t
Men först så blev det lite bläckfisk till förrätt och M&M gillade detta. Tillsätt grädde, buljong, teriyakisås, soja, peppar och vispa ner matyoghurt blandat med vetemjölet
Tostadas de pulpo (tostadas med bläckfisk). ½ dl japansk soja. Åttaarmad bläckfisk. Skär tonfisken så tunt som möjligt och låt skivorna marinera i soja och lime i cirka två minuter, låt rinna av
ex havskräftor, bläckfisk, pilgrimsmusslor med lite goda såser och ett glas bubbel till. Köp en egen och marinera i en marinad som du själv gör baserad på vitlök, soja, rosmarin, dijonsenap, salt och peppar
Marinera bläckfisken med ½ tsk salt, risvinet och sojan. Nyckeln till bläckfiskwokning är kort woktid. Direkt efter att bläckfisken blivit genomstekt så blir den snabbt segare och segare, så var snabb
Första gången jag åt stekt bläckfisk va det något av det bästa jag ätit. Bläckfisk bör enligt mig antingen serveras Friterad, snabbstekt/grillad eller också långkokt