Tina bläckfisken och låt dem torka på hushållspapper hetta upp 1 dl olivolja i en ganska trång stekpanna och fritera ringarna några i taget tills de fått fin färg tag upp dem efter hand och lägg dem på hushållspapper håll dem varma. Blanda samman äggulor och salt till såsen och pressa ner vitlök rör ner vinägern tillsätt olivoljan droppvis under kraftig vispning konsistensen ska bli som majonnäs servera bläckfisken med såsen och en citronklyfta och färsk dill 400 g djupfrysta panerade bläckfiskringar
Hetta upp hälften av marinaden i en kastrull så att den kan användas som sås vid serveringen. Det är lite lurigt att grilla bläckfisk och pilgrimsmusslor då dom blir ordentligt tråkiga och mer som tuggummi om man grillar dom för länge
Koka Spaghetti Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Rengör bläckfisken, skär den i bitar och lägg i den i stekpannan tillsammans med Basilico Barilla, chilipeppar och basilika
Koka Spaghetti Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Lägg i de skalade musslorna, bläckfisken, potatisen och bönorna i pesto