Tillsätt fiskbenen från den rensade fisken, rödvin och buljong. Stekt rödmulle med sparris, olivravioli, grillad bläckfisk och rödbetssaft Spara Skriv ut Portioner
Smält smöret i en stekpanna och sautera bläckfisken, räkorna och fisken i omgångar, ca 1-2 minuter vardera under omrörning. 1 ¼ dl rödvin. 125 g små bläckfiskar i skivor
Ursprungligen var vår tanke att att vi skulle haft bläckfisk i denna men då vi inte hittade någon färsk sådan fick vi snabbt tänka om, istället för bläckfisk fick det bli laxfile
Det fanns något som liknade minipajer, tortilla med både potatis och en med grönsaker, musslor toppade med aioli, gambas, olika korvar, marinerad aubergine och kronärtskockshjärtan, sallad med med räkor, musslor och bläckfisk, carpaccio på tonfisk och även en slags vegetarisk variant
Pulpo - bläckfiskConejo - kaninCangrejo - krabbaCabeza de cordero - fårskalleNavajas - knivmusslorTrippa - komageJag beställer alltid en cortado och ofta en tinto verano = rödvin och citronläsk, eller det kan vara lite olika
rödvin. Strö lite strimlad bladpersilja över bläckfisk och sås vid servering. Dela bläckfisk ringar. Blanda ner bläckfisk och tomater i pannan och låt puttra ca 5 min under lock
Äntligen lite rödvin. 6257 - 109 kr)Förrätt nr 2 Krämig gräddfil med saltad forellrom, kallrökt gädda och riven färskpotatisGräddfilen var färgad med bläck från bläckfisk