med hackad persilja. Bryn bläckfisken i olivolja i en stor stekpanna någon minut. Smaka av innan servering och se om de behöver steka lite till (om du har större bitar bläckfisk) samt smaka av med någon msk citronsaft, salt och peppar
Hacka persilja och basilika. Häll i musslor och bläckfisk och fräs några minuter. Vänd ner hackad persilja och basilika och servera musslorna med de nykokta linguinerna och citronklyftor
Hacka mozzarellan, riv parmesanen och blanda ner i skålen tillsammans med persiljan. Jag fick en idé om att göra fylld bläckfisk och fokuserade först på att hitta själva bläckfisken
Servera de friterade bläckfiskringarna och pilgrimsmusslorna med aioli och persilja. Persilja. Jag blev inspirerad och när jag dessutom sprang på en färsk bläckfisk på City gross i Höör (
Rengör musslorna och låt dem öppna sig i en stekpanna med en vitlöksklyfta, olja och persilja. Lägg i de skalade musslorna, bläckfisken, potatisen och bönorna i pesto
Komplettera receptet med basilikabladen och den hackade persiljan. När vitlöken har börjat gulna, tillsätt den förkokta bläckfisken och täck med vitt vin
Persilja. Skär bläckfiskarna i tunna strimlor, salta och häll över lite olja. Små bläckfiskar. Skölj bönorna och lättkoka dem i 3 minuter i kokande saltat vatten
Tillsätt kycklingfond, vin, timjan, persilja, lagerblad och pepparkorn. Bläckfisk. kvist persilja. Rensa och skölj bläckfisken, spara tentaklerna till annat