Jag bjöd på Sardiner i Olivolja, Bläckfisk och två sorters Musslor. Anna Hallén har verkligen förmågan att få läran om kost och hälsa att bli till något spännande, så föreläsningstimmarna i en varm lokal känns alltid alldeles för korta
Jamón Iberico, getost, vitlök. Skinkan skar jag i lika stora bitar som osten. Att efter 7 år (japp så lång tid är det sedan sist jag va i Spanien) äta den där perfekt stekta sardinen och de friterade bläckfiskarna är dels un paseo por las memórias men de hjälper också till att sparka igång lusten att laga mer comida española en casa. 2 ganska stora kvisttomaterCa 100 gram Jamón Iberico bellota (iberico skinka)Ca 50 gram vällagrad getostCa 50 gram lite kraftigare ost, jag hade Västerbottenost hemma så det blev den. Sen skar jag ostarna i små fina bitar ca 0,5 - 1 cm breda, men det är inte super noga. Ca 50 gram lite kraftigare ost, jag hade Västerbottenost hemma så det blev den
Maten var överlag mycket, mycket bra med några helt fantastiska rätter (bläckfisken, oxsvanscanelones och den bakade osten) men vi blev tyvärr lite besvikna på servicen
bläckfisk med potatisskum. Av de kalla pinxtosen åt vi bland annat krabbsallad med rökt lax, vit fisk med inlagd paprika och stekt vaktelägg samt en med tomat, rostbiff och majonnäs
Salta bläckfiskar, fast jag tycker mer de ser ut som små gulliga spöken. ) Bland annat så har jag bakat långpannerbröd, för även om vi nu äter lite GI-inspirerat så vill vi ändå njuta av lite gott bröd när det är dags för helgfrukost
De hade bytt meny sedan jag var där senast så ingen fylld bläckfisk tyvärr. Dagens lunch/middag blev gott och blandat av kött, fisk och ost och lite mer
Nästa rätt var bläckfisk med spenat, kikärter, chorizo och aioli. Ofta går jag hit för ett glas vin och lite ost innan jag går vidare någon annanstans, men jag kan inte nog rekommendera att äta middag här
Det är en typ biffbuljong smakförstärkare (finns även i kyckling, räckor, bläckfisk), här i storpack och den tillsammans med vanlig buljong med mer sätter pricken över i