Lägg i de skalade musslorna, bläckfisken, potatisen och bönorna i pesto. Rengör musslorna och låt dem öppna sig i en stekpanna med en vitlöksklyfta, olja och persilja
Komplettera receptet medbasilikabladen och den hackade persiljan. Basilika. När vitlöken har börjat gulna, tillsätt den förkokta bläckfisken och täck med vitt vin
Öka till medelvärme och tillsätt vin, tomatpuré, krossade tomater och tomatsås. Rör ned alltihop i tomatsåsen försiktigt och smaka av med salt och peppar
Vem kan motstå färska bläckfiskar. Drick ett glas isvatten med en skiva lime till. 1 dl finhackade örter (persilja, gräslök, dill, basilika). 1 Vispa upp ägg med vatten med en gaffel. 3 Värm upp en panna på svag till medelvärme och smält smöret (0,5 msk per omelett). 4 Blanda turkisk yoghurt med pepparrot och salt. 1 dl finhackade örter (persilja, gräslök, dill, basilika). 1 Vispa upp ägg med vatten med en gaffel. 3 Värm upp en panna på svag till medelvärme och smält smöret (0,5 msk per omelett)