Hemma hos oss brukar vi ofta ha lite olika sorters skaldjur i frysen och den här gången hade vi tigerräkor och bläckfiskringar så då använde jag mig av det i pastan
Vissa håller strängt på att inte blanda kött och skaldjur och vill du göra en rent maritim paella passar det bra att ta med bläckfisk och havskräftor i stället för kyckling
Öka till medelvärme och tillsätt vin, tomatpuré, krossadetomater och tomatsås. Smält smöret i en stekpanna och sautera bläckfisken, räkorna och fisken i omgångar, ca 1-2 minuter vardera under omrörning. 400 g krossadetomater. 125 g små bläckfiskar i skivor
Paella med kyckling, bläckfisk, musslor och räkor. Frysta ärter och bläckfisk från frysdisken. Elda på under Muurikkan och fräs bläckfisk, paprika och chili och färska musslor i olivolja
500 gram bläckfiskringar (råa). 400-500 gram krossade eller passerade tomater. Tillsätt bläckfisk och chorizo och fräs ytterligare 3-4 minuter. Tillsätt tomater och koka på svag värme 20-25 minuter. 500 gram bläckfiskringar (råa). 2-3 vitlöksklyftor 400-500 gram krossade eller passerade tomater
saluhallen och köpt Alla fina skaldjuren, musslor, havskräftor, räkor, bläckfisk. Sedan kom han med en burk med krossadetomater, lagerblad, salt och peppar
Häll av vattnet från musslor och bläckfisk. Tillsätt tomater och tomatpuré, salta och peppra. Fräs musslor, bläckfisk och räkor i en stekpanna med resten av oljan
Jag vill gärna ha musslor och bläckfisk tillsammans med räkorna för att få lite mer stuns i rätten. Dessutom tar jag både tomatpuré och hackade soltorkade tomater