När vitlöken har börjat gulna, tillsätt den förkokta bläckfisken och täck med vitt vin. Tillsätt den gula tärnade paprikan och kaprisen efter fem minuter, smaka av med salt och låt koka någon minut
Jag älskar det Italienska köket och en hel del av maten vi lagar här hemma är italieninspirerad med parmaskinka, parmesanost, ruccola, kapris och en massa annat gott
Grovhacka sardeller, kapris och färska örter. 500 g av era skaldjursfavoriter, kanske kräftor, räkor, musslor, bläckfisk, hummer, krabba…. 2 tsk kapris. 500 g av era skaldjursfavoriter, kanske kräftor, räkor, musslor, bläckfisk, hummer, krabba…. 8 sardeller 2 tsk kapris
Jag hittade pilgrimsmusslor, små bläckfiskar, vongole och havskräftor i Hötorgshallen. Jag hackade tonfisken fint och blandade i kapris, salt,olja och ingefära
Omgiven som ön är av tre hav så är förstås fisk och skaldjur ett givet inslag på menyn – och som jag har frossat i svärdfisk, musslor, bläckfisk och diverse andra läckerheter från havet