Som varmrätt kokas bläckfiskenibland med vin och kanel och serveras med ris. Då blev det äntligen av att testa att marinerabläckfisk, en rätt jag tycker om här vid Medelhavet
Jag hade tyvärr ingetvittvin så jag tog citronsaft och sherry istället. När jag skulle handla idag så såg jag tillminförvåning att dom hade små bläckfiskar
Slå på tomatpuré och vittvin. Jag har alltid tyckt mycket om bläckfisk. Men i dag var jag sugen på att fylla den med något gott och det här blev en riktig höjdare, så otroligt gott
Tillsättvinet och låt det koka ini löken. Hemma hos oss brukar vi ofta ha liteolika sorters skaldjur i frysen och den här gången hade vitigerräkor och bläckfiskringar så då använde jag mig av det i pastan
Blanda i det vitavinet och spadet från musslorna. Det är litelurigt att grillabläckfisk och pilgrimsmusslor då dom blirordentligttråkiga och mer som tuggummi om man grillar dom för länge
Häll över vittvin och låt det koka in. Rengör bläckfisken, skär den ibitar och lägg i den i stekpannan tillsammans med BasilicoBarilla, chilipeppar och basilika