Ingredienserna - dock skippade jag basilikan och ägget. Jag fick en idé om att göra fylld bläckfisk och fokuserade först på att hitta själva bläckfisken
Den kan fyllas med räkor, bacon, kimchi eller bläckfisk, bara för att nämna några varianter. Det är väldigt populärt i Japan och den här pannkakan eller omeletten som man också kan kalla den består i grunden av strimlad kål och smet baserad på ägg och mjöl
På Arirang har de även blandat i lite stekt bläckfisk men nu när jag gjorde dem blev de vegetariska eftersom vi inte kunde hitta någon bläckfisk i mataffären
Jag bjöd på Sardiner i Olivolja, Bläckfisk och två sorters Musslor. Både datorn och kameran fick ta semester på den här resan, men jag återkommer med lite mer bilder i ett senare inlägg
Lägg mjöl i den första tallriken. Knäck äggen och vispa dem lätt i den andra tallriken. I den tredje tallriken lägger du polenta och blandar ner salt och peppar
Mitt eget blue Hawaii (fyllda grillade bläckfiskar). Då kommer en liten ruta fram längst ner, där det står äldre”inlägg”, tryck på den så kommer du vidare, osv osv
Köp en pappkon med friterade sardeller eller bläckfisk och räkor av avnjut på en trappa. Det finns gott om hål i väggen-ställen som gör en bra frittura
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet